No buildings show up on Minute Man & Plum Island

Get technical support for your iBlueYonder product (except Orbx sceneries) here, or report bugs or other issues.
Post Reply
globalserver
Posts: 3
Joined: Sat Apr 14, 2018 2:29 pm

No buildings show up on Minute Man & Plum Island

Post by globalserver » Tue Jun 11, 2019 10:30 am

Heron's Net works but Minuteman, Plum Island and Nantucket don't. No buildings. Installation gave no errors.

Running 11.34r1 on Windows 10 fully updated.

User avatar
iBlueYonder
Site Admin
Posts: 929
Joined: Thu Nov 10, 2016 1:45 pm
Location: Dallas, Texas USA

Re: No buildings show up on Minute Man & Plum Island

Post by iBlueYonder » Tue Jun 11, 2019 1:50 pm

Are you running the Orbx version of the scenery, or the original iBlueYonder installers?
Bill Womack
Lead poly wrangler and pixel pusher

globalserver
Posts: 3
Joined: Sat Apr 14, 2018 2:29 pm

Re: No buildings show up on Minute Man & Plum Island

Post by globalserver » Tue Jun 11, 2019 2:02 pm

Original installers, not Orbx, that I got from X-Aviation.

User avatar
iBlueYonder
Site Admin
Posts: 929
Joined: Thu Nov 10, 2016 1:45 pm
Location: Dallas, Texas USA

Re: No buildings show up on Minute Man & Plum Island

Post by iBlueYonder » Tue Jun 11, 2019 2:07 pm

Can you send me a copy of your scenery_packs.ini file from your XP Custom Scenery folder? Just attach it to an email to iblueyonder (at) gmail.com.
Bill Womack
Lead poly wrangler and pixel pusher

globalserver
Posts: 3
Joined: Sat Apr 14, 2018 2:29 pm

Re: No buildings show up on Minute Man & Plum Island

Post by globalserver » Tue Jun 11, 2019 3:39 pm

Bill,

I reinstalled + made sure the BY Libraries were down with the rest of my libraries and everything is as it should be - perfect. I will leave a note in the FB Group so no one thinks there is a problem with the scenery!

Thank you for the encouragement and pointing me to the scenery_packs.ini

Scott

User avatar
iBlueYonder
Site Admin
Posts: 929
Joined: Thu Nov 10, 2016 1:45 pm
Location: Dallas, Texas USA

Re: No buildings show up on Minute Man & Plum Island

Post by iBlueYonder » Tue Jun 11, 2019 3:54 pm

globalserver wrote:
Tue Jun 11, 2019 3:39 pm
Bill,

I reinstalled + made sure the BY Libraries were down with the rest of my libraries and everything is as it should be - perfect. I will leave a note in the FB Group so no one thinks there is a problem with the scenery!

Thank you for the encouragement and pointing me to the scenery_packs.ini

Scott
Glad to hear it, Scott! And thanks for making the solution as public as the problem. That's much appreciated as well.
Bill Womack
Lead poly wrangler and pixel pusher

Post Reply